Distribucija – dobavljači

ABB je jedna od vodećih svjetskih kompanija na područjima elektroenergetike i industrijske automatizacije sa vrlo širokim proizvodnim programom.

Commax : Pametna portafonska rješenja!

Commax portafoni i videoportafoni namjenjeni su za ugradnju u individualne objekte te u srednje, ali i u velike stambene zgrade s izuzetno velikim brojem pojedinačnih korisnika.

Proizvodnja rešetkastih i ostalih tipova čeličnih konstrukcija (dalekovodni i rasvjetni stupovi), oprema za prijenos i distribuciju električne energije.

Draka Comteq globalni je proizvođač telekomunikacijskih i podatkovnih kabela.

Katalog proizvoda

ELKA kabeli d.o.o. vodeća su domaća tvrtka za proizvodnju kabela na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Slovenije. Proizvodni program čine slijedeće grupe kabela i vodiča:
Energetski visokonaponski kabeli, energetski srednjenaponski kabeli za napone do 36 kV, energetski i signalni kabeli do 1 kV, telekomunikacijski kabeli, telekomunikacijski xDSL kabeli, svjetlovodni kabeli, termoplastikom izolirani instalacijski kabeli, vodovi i kabeli za željeznička i tračna vozila, vodovi za zavarivanje, gumom izolirani vodovi i kabeli, brodski i offshore kabeli, čelična užad, nadzemni vodiči, instrumentacijski kabeli, rudarski kabeli.

Katalog proizvoda

GEWISS je jedan od vodećih međunarodnih proizvođača sustava i komponenti za električne instalacije niskog napona. Njihov proizvodni asortiman sastoji se od instalacijskog pribora za domaćinstva (sklopke, priključnice i sl.), automatskih zaštitnih uređaja (osigurači, prekidači, zaštitni uređaji diferencijalne struje greške i sl.), razdjelnica, razvodnih kutija, pribora za spajanje u industriji (industrijske priključnice, razvodni ormari za industriju i sl.), instalacijskih cijevi, kabelskih kanalica, rasvjete itd.

Katalog proizvoda

Najznačajnija djelatnost Grupe KONČAR je proizvodnja opreme i postrojenja za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije, kao i opreme za primjenu u prodručju transporta i industrije.

Tvornica za proizvodnju elektroopreme (kabelski spojni pribor 1-35 kV, oprema za niskonaponske i srednjenaponske nadzemne mreže, rastavljači i rastavne sklopke, kabelski izolacijski pribor) i strojnih dijelova.

Katalog proizvoda

Metalis d.o.o. hrvatski je proizvođač sistema nosača kabela s priborom po kojima je poznat na tržištu više od 30 godina i na kojem drži primat u proizvodnji i plasmanu.
Nosači kabela:
Perforirani kabelski kanali
Ljestvičasti kanali
Ovjesni i zavjesni elementi

Katalog proizvoda

Proizvođač gromobranskog pribora.

Katalog proizvoda

Savršena rješenja za sva područja električnih instalacija. Grupacija OBO BETTERMANN ispunjava ovaj zahtjev paletom od 30 000 proizvoda i s 2 000 zaposlenih diljem svijeta. Prema načelu “Za profesionalce od profesionalaca” OBO je među vodećim proizvođačima na tržištu za
VBS Sustavi za spajanje i pričvršćivanje
TBS Sustavi za zaštitu od prenapona i udara munje
KTS Sustavi nosača kabela
BSS Sustavi za zaštitu od požara
LFS Sustave za vođenje kabela
EGS Sustave ugradbenih uređaja
UFS Sustavi podnih instalacija
te nudi praktična i lako izvodljiva rješenja za specijalizirane trgovine i obrte kao i za velike projekte u industriji.

Katalog proizvoda

Pit alarm domaći je proizvođač programa elektroinstalacijskih kutija.

Katalog proizvoda

Proizvođač priključno-mjernih ormarića.

Poduzeće za izradu svih vrsta elektro i gromobranskih instalacija te proizvodnju i opremanje svih vrsta limenih elektro razvodnih ormara.

Proizvodnja brojila električne energije, pripadajuće opreme i aplikacija za očitavanje i parametriranje brojila.

Tyco-Raychem (TE Connectivity) pruža širok spektar pouzdanih i ekonomičnih rješenja u području elektroinstalacija. Usmjereni su na područja proizvodnje, prijenosa i distribucije el. energije te na rješenja vezana na potrebe industrije.

Proizvođač instalacijskog materijala, rasvjete i razvodnih uređaja.

INSTALACIJSKI MATERIJAL
instalacijski nadžbukni sistemi
instalacijski ugradbeni sistemi
priključni pribor za industriju
razvodne kutije
ugradbeni program

RASVJETA
tunelska rasvjeta
reflektorska rasvjeta
industrijska rasvjeta
cestovna rasvjeta
urbana i parkovna rasvjeta

RAZVODNI UREĐAJI
uređaji od izolacijskih materijala
uređaji od limenih materijala
uređaji od silumina

Katalog proizvoda

Njemački proizvođač kabela i vodiča.

Poduzeće Work-ing d.o.o. bavi se projektiranjem i izradom niskonaponskih sklopnih blokova za potrebe elektrodistribucije, industrije i stanogradnje, projektiranjem, montažom i ispitivanjem sunčanih elektrana.