Cotra d.o.o. - sve za struju - elektro instalacijski materijal i inženjering

O nama

Poduzeće Cotra d.o.o. osnovano je i registrirano na Trgovačkom sudu u Varaždinu, sredinom 1990. godine. Temeljni kapital društva iznosi 13.900.700 kuna, a sjedište se nalazi u Varaždinu na adresi Ivana Severa 17.

Od svog osnutka poduzeće se bavi prodajom širokog asortimana elektroinstalacijskog materijala te bilježi konstantan rast fizičkog opsega poslovanja i ukupnog prihoda. Ukupan prihod u 2003. godini iznosio je oko 12,5 milijuna € pa je iste godine Cotra d.o.o. kategorizirana u grupu “velikih poduzeća”. U posljednjih nekoliko godina prihod se nalazi na nivou od cca. 32 milijuna €. Pozitivne trendove u poslovanju cijelo vrijeme prati i rast dobiti čiji se pretežiti dio reinvestira u poboljšanje i proširenje poslovanja.  

Rast kroz investicije

Nedavni rezultat naše poslovne politike je novi iskorak u poslovanju širenjem prodajne mreže putem otvaranja novih poslovnica u Zagrebu i Puli.

Usmjerenost na kvalitetu

Krajem 1999. godine razvijen je vlastiti sustav kvalitete temeljen na normi ISO 9002:1994 za koji nam je 15.02.2000. godine dodijeljen i certifikat ISO 9002:1994 od strane SGS International Certification Services AG, Zurich. U narednim smo godinama realizirali sve potrebne recertifikacije te izvršili tranziciju na novije norme sustava kvalitete, te smo trenutno ponosni nositelj certifikata    ISO 9001:2015.

Općenito gledano, Cotra d.o.o. slovi kao kvalitetan i pouzdan partner najvećih poduzeća u elektroenergetskom sektoru, a posebno njegujemo i segment poslovanja na kojem je Cotra i nastala, promet s malim poduzećima i obrtnicima na cijelom teritoriju Hrvatske.

Sve za struju...

U nekoliko riječi, naše se društvo može opisati kroz naš moto: "Sve za struju". Komparativna prednost našeg društva je to što našim kupcima možemo ponuditi vrlo širok asortiman proizvoda pa tako kod nas možete kupiti:

  • kabele i kabelski ovjesni i spojni pribor
  • proizvode za kućanstvo kao što su sklopke, priključnice, svjetiljke, žarulje, razdjelnice (ormarići), osigurači itd.
  • proizvode specifične za industriju kao što su proizvodi iz asortimana sklopne tehnike, industrijske rasvjete itd.
  • proizvode za distribuciju i prijenos el. energije kao što su transformatori, izolatori, rastavljači, sklopni blokovi itd.

Informacije o svemu navedenom možete dobiti u našim poslovnicama u:

Varaždinu  Zagrebu   Puli

 

Suradnja

Kako bi unaprijedili našu ponudu, molimo Vas da nam pošaljete Vaša zapažanja, ideje, prijedloge itd. na našu kontakt e-mail adresu b2c.shop@cotra.hr na čemu Vam se unaprijed zahvaljujemo.