Cotra d.o.o. - sve za struju - elektro instalacijski materijal i inženjering

Česta pitanja

Kako znam da je narudžba poslana?
Ubrzo po slanju narudžbe, dobit ćete na Vašu e-mail adresu automatski generiranu poruku o tome da je sustav zabilježio Vašu narudžbu. Vašu narudžbu će naš djelatnik obraditi čim to bude moguće, a po potrebi će Vas i kontaktirati.
Kakav je tijek procesa isporuke?

Nakon što ste poslali Vašu narudžbu, naš će djelatnik, čim to bude moguće, provjeriti da li je sve u redu te će se pobrinuti da naručena roba stigne na zadano odredište u najkraćem mogućem roku. Ukoliko bude potrebno, naš će Vas djelatnik kontaktirati na broj telefona ili e-mail adresu koje ste naveli prilikom procesa registracije. Detaljnije ovdje.

Koji su mogući načini isporuke?

Roba se šalje na željenu adresu, a moguće je i osobno preuzimanje u našim poslovnicama. Više detalja ovdje

Da li u ponudi imate i ... ?

Dobro pitanje. Iako se u našem web shopu nalazi dosta veliki broj proizvoda, a asortiman će se vremenom još dopunjavati, uvijek će se naći nešto što Vam treba, a ne nalazi se u asortimanu koji obuhvaća naš web shop. Pošaljite nam Vaš upit putem e-maila ili nas nazovite na kontakt brojeve telefona. Naši djelatnici će se maksimalno potruditi da Vam pomognu oko odabira i ponude traženog proizvoda, bilo da se radi o vodiču, kabelu, sklopki ili nečem drugom što trebate.

Gdje se nalazimo?
Sjedište poduzeća Cotra d.o.o. je u Varaždinu na adresi Ivana Severa 17, u blizini nove sportske dvorane, varaždinske Arene. U sklopu poslovno-skladišnog objekta nalazi se i naš dućan. U Zagrebu nas možete naći na adresi Koledovčina 1, dok smo u Puli dostupni na adresi Mutilska ulica br. 103.
Radno vrijeme?

Radno vrijeme naših poslovnica je:

  • Varaždin: pon-pet 7:00 - 15:00, sub 7:00 - 12:00
  • Zagreb i Pula: pon-pet 7:00 - 15:00
Kako mogu dati svoje mišljenje?

Bit će nam drago čuti Vaše prijedloge, mišljenja, pozitivne ali i negativne kritike. Zajednički nam je cilj poboljšati našu uslugu i suradnju na opće zadovoljstvo te Vam se unaprijed zahvaljujemo na svakom vidu pomoći. Slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese cotra@cotra.hr ili na neki drugi dostupan način, bilo osobno, bilo putem telefona.