Cotra d.o.o. - sve za struju - elektro instalacijski materijal i inženjering

Politika kvalitete

Trgovačko društvo COTRA d.o.o. Varaždin specijalizirana je tvrtka za promet elektroenergetske opreme, materijala i rezervnih dijelova te elektroinstalaterskog materijala i pribora.

Društvo se vodi principima odgovornosti, točnosti, pravovremenosti te poštenim, kulturnim i korektnim pristupom prema svim svojim poslovnim partnerima. Na taj način svakodnevno dižemo sveukupni nivo kvalitete, koji držimo bitnim kriterijem za ocjenu naše konkurentnosti u teškoj tržišnoj utakmici.

U tom našem stremljenju boljem i kvalitetnijem, odlučili smo razviti vlastiti sustav kvalitete utemeljen na normi ISO 9001:2000 koju smo recertificirali na normu  ISO 9001:2015   i na taj način identificirati se s najboljim čimbenicima međunarodnog gospodarskog sustava.

Držimo da samo na taj način, uz svakodnevno djelovanje, praćenje i trajno poboljšanje i usavršavanje sustava kvalitete u ophođenju sa svim komitentima, možemo opstati na toliko zahtjevnom domaćem i vanjskom tržištu robe i usluga.

Ostvarujući te zacrtane ciljeve u vlastitoj tvrtki, nužno je iste prenositi i na njima inzistirati i kod svih naših partnera. Tako visoke ciljeve moguće je ostvariti jedino sustavnom i trajnom edukacijom svih zaposlenika za što su pojedinačno odgovorni, uključujući direktora kao najodgovornijeg čimbenika za promicanje svih aktivnosti koje utječu na kvalitetu.

Nepotrebno je isticati da će tvrtka i njezini djelatnici na taj način najizravnije utjecati i na vlastitu kvalitetu, djelujući unutar sustava, a poboljšanjem poslovnog uspjeha tvrtke i na svoj vlastiti život izvan nje, u svojoj privatnosti.


Miljenko Hacek, ing.